søndag den 27. januar 2013

Strikket forårsjakke.

Jeg har gjort det! Rent faktisk strikket noget som er nydeligt. Altså ikke "så-god-som-svigermors-nydeligt", men et helt hæderligt stykke arbejde skulle jeg mene. Og den passer perfekt, weee...
Jakken er egentlig strikket efter en trøjeopskrift, men jeg valgte noget lidt tykkere garn og en halv størrelse større pind. Derfor skal det være en fin jakke som Victoria kan bruge her til foråret, evt. med en tynd windbreaker over. Lavet i en uld/alpaca-blanding som jeg fandt 5 nøgler af i en genbrug til næsten ingen penge. Da det er en lidt kradsende blanding er kanterne lavet i dejlig blød bambusgarn, så den i hvert fald ikke kradser her.
Jeg har strikket på den hver fredag hele vinteren. Mens mig og Adrian har set Disneysjov, har mine fingre kørt med strikkepindende. Det har taget noget tid, da jeg stort set kun har strikket på den den time, én gang om ugen. :)
Min næste Disneysjov-projekt er sådan et halstørklæde med hul i, og som man så trækker den ene ende igennem. Nogle der kender en god opskrift (og i øvrigt ved hvad jeg mener?). ;)


PS. I dag har vi holdt den sidste fødselsdag i denne omgang. Puha, det hårdt med to gange fødselsdag pr. barn her lige før jul og lige efter. Det er skønt, at familien bliver samlet, da det sker alt for sjældent efter min mening. Så nyder det, selvom jeg er flad nu. :)

4 kommentarer :

 1. Den er superflot! Tillykke med færdiggørelsen.
  Kh Eva

  SvarSlet
 2. Den er blevet rigtig fin, hvem der dog bare kunne strikke (og havde et barn til at putte i tingene hehe)..
  Smart med disney-projekter og ved hvad du mener med det nye - tror jeg - men har desværre ingen opskrift :S

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker. Jeg er stadig ret ny udi strikkeriet. :-)

   Slet

Kommentarer er dejlige, så smid gerne én! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...