mandag den 31. august 2015

Blogpause, forsømt kreatid og Dr. Who hama-perler!

Yep, lidt af en overskrift, men ikke desto mindre er det, hvad jeg har på hjertet. 
Ligesom så mange andre fik jeg Instagram (følg mig gerne på @lollimrslolli) og selvom det ikke er meget krea, jeg får lavet for tiden, så bliver det kun lagt op dér. Det er godt nok meget nemmere, bare lige at knipse et billede og 2 sek efter er det "out there". 
Jeg har heller ikke fulgt med i nogen blogs selv i meget meget lang tid, men lige idag fik jeg kigget forbi min blogger-profil og fik helt lyst til at komme igang igen. Blogs kan bare noget som Instagram ikke kan (og omvendt for den sags skyld!). 

Så her er jeg igen - håber jeg får lidt overskud til både krea og blog igen. 

Noget af det krea det dog er blevet til er noget HAMA perler halløj - et materiale vi holder adskillelige hygge-eftermiddage med herhjemme. En kop varm kakao, lidt flødeskum og god musik; så er jeg og ungerne underholdt et par timer. 
Dette her er en gave til en af mine meget gode kollegaer som er vild med Doctor Who. Planen er at det skal hænge som en uro, hvor TARDIS, som telefonboksen/tidsmaskinen så fint hedder, er toppen og de tre forskellige "Doctorer" hænger i forskellige højder nedenunder. 

Idéen er nappet fra Pinterest!

Det var det for denne gang - håber jeg kan vende tilbage med lidt kortere interval i fremtiden! :)


Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Kommentarer er dejlige, så smid gerne én! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...