fredag den 4. januar 2013

At slagte en trøje...

... er lige hvad jeg har gjort. Denne fine (når jeg selv skal sige det) hættetrøje til Victoria er lavet ud en trøje jeg fandt i genbrugen til 10 kr. Jeg syntes printet var så fint og kunne straks se, at det kunne blive godt. Den er også godkendt af Victoria, der ikke ville have den af igen efter hun prøvede den. :) 

Mønstret er klippet i str. 90, men må nok indrømme, at den er mere 98. Det er fra Ingelise's Symagasin og jeg synes altså at størrelserne deri er lidt store. Andre, der har erfaring med deres mønstre? Trods størrelsen sidder den dog rigtig godt, så det mønster skal helt sikkert bruges igen. 
Jeg har klippet, så den oprindelse kant på hætten er bevaret - det giver et lidt mere "prof" udseende synes jeg. :)

Inden trøjen blev angrebet af saksen, så den ud som på billederne herunder. En str. 16, godt slidt flere steder og med nogle grimme pletter hist og her. Men når det nye mønster lægges strategisk, undgås både pletter og slidte områder. Bumbum, en ny trøje til ca. 15 kr. :)

8 kommentarer :

 1. Det er så smart!
  Du skulle tilmelde dig inde hos http://mother-blogger.blogspot.dk/p/upcycling-january-deltagere.html, hun kører upcycling tema her i januar og du har jo allerede lavet dit første bidrag;-)
  Jeg har selv nogle upcycling planer i tankerne, det er en fed måde at genbruge!

  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker og fedt med dit link - jeg har fluks meldt mig til. :) Og glæder mig til at se hvad du får fundet frem af gemmerne. :)

   Slet
 2. Åh du er sej Lola, den er da total smart :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih tak - ja, ærgerligt der ikke var nok til én i min størrelse. ;)

   Slet
 3. Fedt, den blev da bare rigtig fin

  SvarSlet
 4. Den er super fin. Og så bliver man da hel glad af prisen også :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker. Og ja, prisen er bestemt ikke at kimse af. :)

   Slet

Kommentarer er dejlige, så smid gerne én! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...