onsdag den 6. juni 2012

Ny symaskine!

Så har jeg fået købt mig en ny symaskine. Er lidt spændt på at se hvad den kan, for kender ikke så meget til mærket (udover anbefaling fra Rebekka, tak for det i øvrigt). :) Kunne ikke vente på at få råd til den store fine Pfaff maskine til 6500 jeg havde forelsket mig i, så det blev til denne Bernina Bernette 25 (heller ikke helt billig, men virker god til prisen).



Er lidt spændt på at se hvad den kan. Den kan bla. lave tal og bogstaver. :) Er dog ikke så vild med designet - synes faktisk den er ret grim, men syer den godt, kan jeg leve med det.

Så nu skal der bare spares op til en overlocker!














3 kommentarer :

  1. Det var sådan en jeg købte, lige inden jeg vandt en noget 'større' en. Men jeg var rigtig glad for den!! Det eneste jeg var lidt træt af,var at der er lidt forsinkelse på, når man starter og stopper...
    Men glæder mig til at se hvad du får lavet:-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Godt at høre at du har haft glæde af den. :) Mon ikke man vænner sig til forsinkelsen? Det håber jeg da. Indtil videre er den kun pakket ud. Får ikke tid til at sy før jeg har været til eksamen på mandag. Det er lidt øv. ;)

      Slet
  2. Det var sådan en jeg købte, lige inden jeg vandt en noget 'større' en. Men jeg var rigtig glad for den!! Det eneste jeg var lidt træt af,var at der er lidt forsinkelse på, når man starter og stopper...
    Men glæder mig til at se hvad du får lavet:-)

    SvarSlet

Kommentarer er dejlige, så smid gerne én! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...