søndag den 1. december 2013

Blog Love!! Anbefalinger af mindre blogs!

Tiden løber helt utroligt hurtigt for tiden! Hvorfor f... var der ingen der fortalte mig, at et arbejde virkelig optager meget af ens tid?! ;) Ej, hehe... Det er selvfølgelig skønt, men der ikke så meget tid til det kreative, når også familie og hest skal passes. Jeg har dog endelig fået sendt de bukser afsted som jeg har udlovet i min give away for et par uger siden - så Julie og Camilla, de er på vej. :)

Inspiration til indholdet i dette indlæg har jeg hentet hos Stine med bloggen Poeten og Stinemor. Hun lavede for noget tid siden et indlæg, hvor hun opfordrede til, at man kom med et lille fif og et link til de mindre blogs man læser med på. Lige umiddelbart vil jeg gerne anbefale 2 blogs som begge er rimelig nye:


Bullernuller : Camilla er kvinden bag denne blog. Camilla fandt jeg ved, at hun vandt en give away hos mig. Hun syr, strikker og hækler og viser i det hele taget rigtig mange fine ting frem. Der er ikke mange indlæg på bloggen endnu - men jeg tror det bliver godt, så jeg er helt sikkert fast følger hos hende. Og så har hun den sødeste lille fis af en dreng, som nogle gange titter frem på billeder iklædt mors kreationer. :)

Min mors mirakler : Bag denne blog sidder Maria. Også en kreativ sjæl, der gerne har masser af projekter igang på samme tid. Det jeg godt kan lide ved denne blog - udover de fine kreative indslag - er, at den er så ærlig og ligetil, altid hyggelig læsning. :) Lige nu har Maria en super fin give away igang og jeg deltager selvfølgelig, for se lige hvad man kan vinde:

6 kommentarer :

 1. Tak for links til de to, som jeg nu har hægtet mig på som læser. Har tænkt på, at gøre det samme.. fik selv lidt hjælp i starten og så kan godt lide "pay it forward" metoden :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak! Jeg har også fundet nye blogs gennem andres anbefalinger. :-) Og selvom min blog er 'lille' så håber jeg at give lidt videre. :-)

   Slet
 2. Hvor er det dejligt at se, at idéen stadig florerer lidt rundt omkring. Jeg bliver gladeligt overrasket, når der dukker nogle nye fine blogs frem. Og tak for link!
  Håber jobbet går som en drøm omend det er hårdt...?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg syntes det var sådan en god idé at jeg ikke kunne lade den 'gå forbi'. :-) Jobbet er skønt! :-)

   Slet
 3. Tak for den fine links - de skal prøves :-))

  Hey, uuuha ja da da - det pokkers arbejde bruger vi alt alt alt for meget tid på generelt! Men sådan må det nok være, indtil vi vinder i lotteriet.....I wish! KH L

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvtak! Ja, for den. Man er nok lidt ambivalent i forhold til arbejde - det er jo fantastisk rent intellektuelt og pengene vil man jo gerne have. :-)

   Slet

Kommentarer er dejlige, så smid gerne én! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...