onsdag den 25. december 2013

Bag-juls give away!

Jeg håber I alle har haft en fantastisk juleaften igår. Vi var hjemme hos mine svigerforældre - kun os og dem. Det var helt stille og roligt at rigtig hyggeligt. Vi sang mange sange og dansede om juletræet og ungerne stor-hyggede sig. Først kl. 23.30 kørte vi hjem - med to små børn der stadig var vågne. Heldigvis bor vi under 5 minutters kørsel fra svigermekanikken, så vi var hurtigt hjemme og puttede børnene. Mor og far sluttede aftenen i sofaen med et glas hjemmelavet solbærsnaps. Dejligt. :)


Nu til give away'en!

Jeg har fået lov at udlove en super fin gave fra Trendsales! Den består af:


90 Dages VIP bruger + 25 Klip til Trendsales. 
(Værdi: 427 Kr.)


For dem som ikke kender siden (det er nok ikke mange), så er Trendsales en online bazar eller markedsplads om man vil. I starten synes jeg mest, at det mest var dyre mærkevarer der blev solgt derinde, men nu synes jeg, at der er et bredt udvalg af mærker - i alle prisklasser. 

Jeg har været bruger på Trendsales siden 2009 og har både købt og solgt derinde - se mine annoncer HER. Siden er rigtig brugervenlig og overskuelig. Til tider har jeg været lidt øv over de gebyrer de tager når man køber og sælger noget via Trendsales handel, men egentlig er det ganske fair priser! Og så er det sikkert og nemt og man får pengene med det samme. I mine snart 5 år som bruger på Trendsales, har jeg kun haft positive oplevelser. :)

Regler for deltagelse:

1. Du skal være (eller blive) fast læser af min blog.
2. Du skal skrive en kommentar til indlægget her. Meget gerne med din mening om Trendsales og hvordan         du evt. bruger det.
3. Deling af min give away giver ikke ekstra lodder, men jeg ville blive super glad!

Sidste frist for deltagelse er d. 18. januar, min søns fødseldag. Vinderen trækkes hurtigst muligt derefter.

Præmien i denne give away er sponsoreret. Alle ord og meninger er mine egne.  

7 kommentarer :

 1. Jeg er fast bruger af Trendsales gennem flere år ☆ er utroligt glad for at købe og sælge der ☆ synes det er en super god måde at handle på med bedømmelser :-D så xxx fingre for at vinde

  SvarSlet
 2. Jeg bruger selv trendsales for at sælge ud - og snuppe et par gode tilbud til lillepigen i hus;o

  SvarSlet
 3. Elsker at få sorteret ud i mine sager ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Manglede lige min mail
   selinedam@hotmail.com

   Slet
 4. Jeg har prøvet at bruge Trendsales, da jeg fik 14 dages VIP i fødselsdagsgave og jeg blev positivt overrasket over hvor nemt og hurtigt det er at bruge. Det skal jeg helt sikkert bruge noget mere af efter januar. Jeg blev desværre opsagt, selvom jeg kun havde holdt 14 ugers barsel. Jeg har dog opsigelse til og med januar og derefter tager jeg resten af barslen (forældreorloven), så der har jeg da lige 32 uger, hvor jeg kan få ryddet op i ting og få solgt det jeg ikke skal bruge mere. Jeg har gennemgået alt i køkkenet. Nu mangler jeg bare stue, soveværelse og børneværelser, så det ville så skønt at vinde 90 dages VIP til Trendsales :D

  Mvh
  Monica
  volcanokitten@outlook.com

  SvarSlet
 5. jeg bruger og elsker Trendsales, jeg både køber, sælger og bytter og står netop og er løbet tør for vip så ville blive overlykkelig for at vinde!!! :-) er genialt at man kan sælge ud af ting man ikke bruge/fejlkøb.
  krydser fingre
  Mvh: Jenny C
  jennyclausen0809@gmail.com

  SvarSlet

Kommentarer er dejlige, så smid gerne én! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...