torsdag den 7. november 2013

Give away - testbabyer søges!

I anledningen af "Sy til din baby" måneden, vil jeg lave en lille give away - med en bagtanke dog. :) Jeg har et par gange forsøgt mig med at lave mit eget buksemønster til de små. Efterhånden har jeg fundet frem til ét, jeg godt kunne tænke mig at "se på". 
Da jeg ikke lige har et par babyer til at putte i bukserne, tænkte jeg, at jeg måske kunne søge blogland om hjælp - og hvorfor så ikke som en giveaway?! I øvrigt synes jeg, at der efterhånden er blevet langt mellem de hjemmelavede give aways, så jeg forsøger at skyde en igang her. 

Man kan vinde et par bukser i henholdsvis str. 56 og str. 74-80, til enten dreng eller pige (jeg har altså brug for 2 babyer). Bukserne på billedet er i str. 56. Stofvalget bliver en overraskelse! :)

Update: det er kommet med i mine overvejelser, at ikke alle babyer er store og tykke som mine var. ;) Så derfor er den store størrelse nu ændret til også at omfatte 74. Dog skal din lille purk kunne bevæge sig lidt omkring, så det giver et indtryk af, hvordan bukserne sidder når der tumles. :)

Da jeg gerne vil have testet mit mønster er det et "krav", at du vil prøve bukserne på dit barn og give mig lidt feedback på pasformen (fx. ribstørrelse, bevægelsesfrihed, stoftype) og gerne om dit barn er en lille tyksak, tynd, lang, kort etc. :)

For at deltage skal du være fast læser og lægge en kommentar til indlægget her, hvor du skriver hvilken størrelse og til hvilket køn du ønsker. Nu håber jeg bare, at der er nogle der vil deltage - og gerne flere, så jeg kan trække lod d. 13. nov (min søsters fødselsdag). Vil du sprede budskabet, så brug gerne ovenstående billede. 

21 kommentarer :

 1. Sikke dog en god ide. Jeg har desværre en stor pige efterhånden, men ellers ville jeg gerne have været med :-) held og lykke!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor ærgeligt, men det er mine jo også. De vokser jo de baryler! :) Men tak for kommentaren.

   Slet
 2. Super fin idé til at få afprøvet dit mønster. Jeg ville hjertens gerne deltage, men min dreng er størrelse 68/74.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er nok svært lige at finde nogle i de størrelser. Hvor gammel er han? Jeg har valgt str. 80, fordi jeg gerne vil afprøve det på en baby med noget bevægelse på. Fx. kravle, rulle m.m. Men det er måske bare mine børn, der først begyndte at røre på sig efter størrelse 74?.

   Slet
  2. Han er knap 6 1/2 måned. Han ruller og kan sidde selv, men kravler ikke. Han er begyndt at gøre de første forsøg på at møve sig frem eller tilbage efter legetøj.

   Slet
  3. Ok. Jeg noterer dig til en 74. Der går nok ikke længe før han er "på farten". :)

   Slet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Er jeg heldig skal det være til en dreng i str 56... Han ankommer efter planen den 20. november (plus/minus du ved)

  SvarSlet
  Svar
  1. Er noteret. Håber den sidste tid går godt - selvom du skal bruge den på langs i sofaen. :)

   Slet
 5. Jeg vil gerne deltage og har en pige i str. 56 :-)

  SvarSlet
 6. Jeg har en dreng på 6 mdr, der er en 68/74, men han er også kun på rulle og møve sig baglæns stadiet. Men hvis det er OK, vil jeg gerne deltage:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Han bliver noteret som en 'tumler'. :-)

   Slet
 7. Jeg vil gerne deltage. Str 56 dreng :-)

  daniellalind@live.dk

  SvarSlet
 8. Sikke en fin ide - jeg har en størrelse 74 pige, der meget gerne vil være med. Hun møver, ruller og sparker konstant med benene, men har ikke helt knækket kravle-koden endnu :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Skønt. Hun er noteret til en 74'er. :-)

   Slet
 9. min lille Alma vil da meget gerne teste dem. hun bruger lige nu str. 62-68. ved ikke om den størrelse kan bruges til test
  marianne.lykke@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg putter Alma i 74 - puljen. Hvis I bliver trukket, må du vende tilbage når hun kan passe dem :)

   Slet

Kommentarer er dejlige, så smid gerne én! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...