lørdag den 24. januar 2015

Stofrester gives væk - og lidt om give aways i blogland.

Til første del af overskriften hører dette: jeg vil gerne give en 3 kg stor bunke stofrester væk - til første person der takker ja. Jeg gemmer på stort set alle rester der på et eller andet tidspunkt måske kan bruges og jeg må bare indse, at jeg ikke får brugt dem alle sammen. Så hvis én af jer kan bruge sådan en bunke, skal i bare sige til. Det er ganske gratis og kan hentes i Sorø eller på Frederiksberg (Frb. C), evt. kan det sendes, men så betaler du portoen (50 kr, uden omdeling).
Stykkerne er af forskellig størrelse, nogle er så store at de kan bruges til fx. lommer andre er til små patchworkprojekter eller til applikationer. Der er både nyt stof, retrostof og forskelligt fleece og jeans stof.
STOFRESTERNE HAR FÅET NYT HJEM!
Undskyld det dårlige billede, taget med tlf i klassisk dansk vinterlys!


Anden del handler bare lidt om en tanke. En tanke om de forskellige give aways der er rundt omkring i blog-land. Jeg følger mest kreative blogs og har gjort det i 4,5 års tid efterhånden. I starten anede jeg intet om det der give-away fænomen og synes det var en rigtig sjov idé; at forskellige kreative bloggere lavede en konkurrence, hvor præmien var noget de selv havde lavet. Og det var jo ofte noget der var helt unikt og kendetegnende for lige præcis den her blogger. 
I løbet af årene har præmierne ændret sig. Nu ser man stort set kun sponsoreret gaver (har selv én af slagsen kørene lige HER) og nogle af gaverne er endda voldsomt flotte og dyre - i hvert fald i vores målestok. :) Jeg er hverken for eller imod udviklingen og det er jo sikkert super god - og billig - reklame for firmaerne og det er jo fedt hvis man vinder. ;)
Nogle gange savner jeg dog det der personlige der var i de hjemmelavede gaver. Det var da alligevel sjovt at modtage noget, som man vidste en anden havde siddet og brugt tid og kræfter på. Og nogle gange kan det godt være lidt belastende med alle de give aways der kører på både Instagram, Facebook og her i blogland. Ofte er der mange af de samme produkter og ofte er der mange "produkt-indlæg" på den samme blog (som man jo ofte følger pga. alle de andre indlæg). Men i det store og det hele synes jeg det er fint nok og man bestemmer jo selv hvad man vil læse og deltage i - heldigvis. :) 
Noget andet som udviklingen har medført er en øget interesse omkring de her give aways og det har ført til forskellige sider, der samler give aways fra blog-land. Bl.a. her på www.online-giveaway.dk, hvor en masse give aways og konkurrencer er samlet. Siden er overskuelig og nem at finde rundt på. Det må være et kæmpe arbejde at holde styr på alle de tilbud der er hist og pist. Jeg synes der er så mange og skulle man følge med på IG også, så kunne man jo ikke lave andet. :)

Hvad synes du om give away-præmierne, reglerne etc. nu, i forhold til tidligere??

9 kommentarer :

 1. Jeg kan godt bruge stofresterne! Jeg er nemlig skolelærer så de rester der ikke passer til mit eget lager vil håndarbejdslæreren altid tage i mod med kyshånd =)
  Jeg kunne også bedst lide at vinde ting folk selv havde lavet, måske er det også derfor jeg ikke længere deltager i giveaways..
  Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor dejligt at du kan bruge dem! Vil du hente eller skal jeg sende dem? Ja, det var altså lidt sjovere med de hjemmelavede ting. :)

   Slet
  2. Jeg kan måske godt hente på Frb C, hvornår på dagen/ugen skal det være?
   Jeg tænker allerede på hvad jeg kan bruge dem til (når fastelavns syningen er overstået)
   =)

   Slet
  3. Super! Det er på min arbejdsplads, så er der mandag, tirsdag, onsdag og fredag i næste uge. Skriv evt. på min mobil: 20317449, så kan vi aftale nærmere.

   Slet
 2. Svar
  1. Tak Helle - det er så sejt du gider!! :)

   Slet
 3. Jeg elsker at deltage de steder hvor der er home made i pakken. Måske vi skulle starte en lille runde med home made give aways? Lige nu kan man vinde et stykke stof på min blog ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har jeg også tænkt på, men har været lidt i tvivl om der nu var nogle der ville deltage når nu der er så mange 'fine' give aways rundt omkring. :) - og jeg deltager allerede i din fine give away.

   Slet
  2. God ide med en runde af hjemmelavede give Aways

   Slet

Kommentarer er dejlige, så smid gerne én! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...