torsdag den 16. januar 2014

Refashion: Leopardkjole og -leggins!

Først: Husk at deltage i min GIVE AWAY, hvor du kan vinde et Trendsales VIP medlemskab + rabatkort til en værdi af næsten 500 kr.

Dernæst: jeg er nok også faldet lidt for det der leopard-print til de små piger. Jeg har engang købt sådan en fin sag af en natkjole til mig selv med leo-pletter på, men den er bare ikke rigtig blevet brugt. Derfor er den nu blevet til det her, noget mere brugbare, kjolesæt til Victoria.
Det grå jersey har jeg købt hos Stof- og sycenter i Videbæk (når jeg en sjælden gang besøger min bedste venindes forældre i vestjylland, MÅ jeg altså ind forbi) og det er en virkelig god kvalitet. Leo-stoffet, så sådan her ud før:
Jeg er ovenud tilfreds med resultatet og det er altid godt at genbruge - det er jo nærmest penge lige ned i lommen. :) Leggins-mønstret er et mønster jeg har haft liggende længe, ved ikke hvor det er fra. Jerseykjole-mønstret har jeg modificeret ud fra et blusemønster.

OBS: billedespam:

Yep - det passer! :)
10 kommentarer :

 1. Hvor er det fint! Helt igennem perfekt. Og hvor er den lille model sød. Hun har rigtig forstået konceptet i posing :-)
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Ja, hun spiller rigtig op til fotografen. :-)

   Slet
 2. Det er bare et skønt sæt :-)

  SvarSlet
 3. Rigtig fint sæt. Og altid dejligt at genbruge

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker! Ja, det er super. :-)

   Slet
 4. Sejt! Hun ser skøn ud i det nye sæt - og hvor er det fint med de små hjerter bag på :-)

  SvarSlet
 5. Er du vimmer, hvor er det bare et skønt sæt! I'm in loooooooove

  SvarSlet

Kommentarer er dejlige, så smid gerne én! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...