søndag den 23. december 2012

Nederdel og vest - en julegave på bestilling.

I morgen bliver en af mine kreationer givet væk i gave. Ikke fra mig selv og ikke til en jeg kender. Jeg håber virkelig det falder i god jord og at den lille pige kan passe tøjet. Den er bestilt til en slank pige på 1,5 år og når man er vant til at barn med str. 92 i bredden og 80/86 i længden, så er det lidt at en udfordring.
Jeg tør godt vise det frem herinde, da moren (i fald hun læser med herinde) nok ikke kan regne ud at det er til hendes pige. :)



Og så har jeg fået mig en tidlig julegave. Det er min søster, som har begået de her fine bordskånere. Hun er taget til Prag igår, derfor har vi udvekslet julegaver tidligt (jeg var knap så kreativ med hendes julegave - 40 Euro til turen gennem tyskland ;), men den faldt også i god jord dog).  



fredag den 21. december 2012

Kreative indslag fra en 2-års fødselsdag.

Victoria bliver 2 år i morgen. Sidste år holdt vi fødselsdagsfest den dag - det gad vi godt nok ikke i år. Derfor blev hun fejret den første weekend i december i stedet. Og det var da meget mindre stressende, så det tror jeg vi holder fast i.
Mig søster og jeg producerede to kager - den ene med dejligt sommertema på en virkelig kold og snefyldt dag. :)



Kagerne er af chokoladekage med blåbærfyld og dekoreret med hvid chokoladecreme og marcipan. YUM! 

Og traditionen tro bød en af gaverne på hjemmestrik fra farmor. Jeg fandt et billede af kjolen på Pinterest (hvor ellers ;)) og gav det til min svigermor. Vupti lupti, så var der et styk skøn kjole i pakken - lige til nytårs aften. :) Og rygtet vil vide at der strikkes på et par matchende benvarmere. 




mandag den 17. december 2012

Rester fra julemarkedet - nu til salg!

Min søster var, som jeg før har nævnt, på julemarked sidste weekend. Hun holdt stand i det kolde vejr og fik da også solgt lidt. Men det var ikke fordi folk gik helt shoppe-amok, så derfor har jeg lidt nederdele til overs, som sættes til salg her på bloggen (og en enkelt vest). De er syet i både retro og nye stoffer.

Nederdelene koster 125 kr. pr. styk (+ porto)
Sættet med vest og nederdel koster 250 kr. (+ porto)

Porto er Postdanmark's takster som b-brev (13 kr. for én nederdel og 21 kr. for sættet).






 Sæt m/ nederdel og vest, str. 4 år.


Nederdel 1, str. 4 år. 


 Nederdel 2, str. 2 år.


Nederdel 3, str. 2 år. 


 Nederdel 4, str. 2 år.


Nederdel 5 str. 6 år.


torsdag den 13. december 2012

Uldbukser med hjerter

Disse bukser blev faktisk klippet til Adrian for 2 års tid siden, men nåede at blive for små inden jeg fik dem syet sammen (ups). Men nu passer de så næsten Victoria. 
Der kom et par hjerter i strygestof på og en bagdel med kontrasttråd. De er lavet i super blødt uld/bomulds-stof og det ser ud som om de er rigtig dejlige at tumle rundt i. Mønstret aner jeg ikke hvor jeg har fra - det er som sagt noget tid siden de blev klippet. :)







mandag den 3. december 2012

Hangtags

Så har jeg fået lavet hangtags, til at hænge på tøjet til julemarkedet i weekenden. Jeg mangler stadig lidt finish på 3 nederdele og kantbånd på en vest. Mon ikke jeg når det. 

Jeg ville egentlig have printet på begge sidder, men det blev til at jeg printede bagsiderne på papir og limede dem på. Tror dog det første ville have fungeret bedst. Jeg lavede også nogle små "info-tags", da det jo ikke er alle der er lige vilde med genbrug. Så er folk da gjort opmærksomme på, at det kan være syet af stof, der har været mere end 1 gang gennem maskinen. :)



Billedkvaliteten er ikke super - taget med telefonen i grumt aftenlys.


Katten har allernådigst fået sig en plads på skrivebordet - den er ellers udekat. Men altså, det er SÅ koldt derude og den er en rigtig hyggekat. :)

lørdag den 1. december 2012

Nu er det jul igen...

... og ih hvor er det skønt. Jeg elsker julen. Det er bare så hyggeligt med lys og pynt her i den første rigtig mørke tid. Nogle af mine bedste barndomsminder handler om julen og det er vigtigt for mig, at mine børn får det samme glade forhold til julen.

Lidt julestemning efter 1.decemberpyntningen i hytten:

 Julesokkerne. Jo, nissen havde skam været der i morges. :)


Så simpelt blev det i år.  


Min søster fandt denne i London sidste år. Ikke så tit mit navn dukker frem på ting (som i aldrig!). 


Fantastisk grimme hjemmelavede nisser, lavet sidste år sammen med Adrian. 




Plejer aldrig at have adventskrans, men Adrian syntes det var vældig hyggeligt at lave, så nu har vi én "krans".


PS: jeg synes julen er rød og guld. Er ikke så meget til alle de der "underlige" nymoderne farver. Hihi... :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...