mandag den 29. december 2014

Familieforøgelse!!

Endelig kom familiens nye medlem. Han var længe ventet, da vi "bestilte" ham for over 2 år siden. Den lille sorte pelsklump kom til verden 2. november og da han fyldte 8 uger i forgårs fik vi ham hjem. Han er virkelig skøn og ret rolig af sådan en lille én at være.

Mød, Gregers:
Jeg var selv med til at hjælpe ham til verden, da moren og faren er min mosters. Tæven var førstegangsfødende og lidt af en "piv-skid", så da de førte veer meldte sig måtte jeg rykke ud. Det var en lang sej fødsel, der varede over 1,5 døgn fra de første veer til den sidste hvalp meldte sin ankomst. 10 hvalpe ialt - den sidste dog dødfødt. De andre 9 hvalpe klarede den og har nu fået nye hjem. 
Nu glæder vi os bare til at han bliver så stor at vi kan gå igang med noget seriøs træning - her i starten er det jo bare "the basics". :)

4 kommentarer :

 1. Øj hvor er han dog fin, Stort tillykke huske lige 4,5år tilbage da jeg modtog min mørkebrune lab. Den første tid er skøn men også lidt hård da der er meget der skal læres... glæder mig til at følge med!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er virkelig skønt med sådan en lille hvalp, men det bliver også godt når han bliver større. Der er nemlig rigtig meget arbejde her i starten. Men han er super nem, så det kan ikke være bedre. :-)

   Slet
 2. Nårh! Hvor er han fin og dejlig - stort tillykke med familieforøgelsen, nyd den! Han er jo stor før man får sagt hund 2 gange ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det jo det. Han er allerede vokset helt vildt på få dage. :-)

   Slet

Kommentarer er dejlige, så smid gerne én! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...