mandag den 11. november 2013

Lidt tøj til den store.

Vi kender det alle: børn der bare vokser og vokser og vokser....
Det gælder også mine. Victoria mangler ikke tøj lige pt., så jeg har sat mig for at det er Adrian, der får det næste stykke tid. Først har han fået sig et par bukser med små abelommer på numsen. :) Det er et helt simpelt buksemønster uden sømrum. Det er ikke så vidt, så det passer godt til hans tynde ben (utroligt, at han er blevet så slank og langbenet, han var en lille kortbenet tyksak som baby). :) 







Og så har han fået sig en sweatshirt. Det er faktisk refashion, da den er lavet af en hættetrøje i str. S. Da de ikke må have hætter på i børnehaven, fik hætten ikke lov at overleve. I stedet tog jeg noget sort kraftig rib fra et par af mine gamle og slidte vente-bukser og satte i halsåbningen. Ellers er resten af trøjen faktisk som den var i voksenstørrelse og har klippet forstykket, så lommerne lige akkurat er bevaret. Den blev faktisk rigtig god (mere end man kan sige om billederne, DAMN you efterår!). :)






2 kommentarer :

  1. Ej, hvor er du bare god! Bukserne er super seje, og synes baglommerne får dem til at se ud af mere end "bare" hjemmelavede bukser. Blusen er godt nok også flot regnet ud. Det er altså fedt at se, at ting kan genbruges og ikke bare ryger ud. Sejt!

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak for den søde kommentar!! Jeg er måske ved at blive lidt af en "genbrugs-nørd". :)

      Slet

Kommentarer er dejlige, så smid gerne én! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...