lørdag den 11. august 2012

Ombetrukket børnestol og give aways!

Først vil jeg lige nævne at dette er indlæg nummer 100!! Hvor er det vildt! Har spekuleret i at sætte gang i en give away, så nu er der da en fin anledning til dette. Stay tuned - så kommer den en af dagene. :) 
Derudover har jeg dælme også vundet en give away. Altså altså, heldige mig. Noget lækkert drengestof som jeg viser frem, når det kommer. Det er vundet her hos skønne Frøken Fogh. 

Ogogog, så har jeg ombetrukket en fin blå IKEA børnelænestol. Det er syet i hånden, da jeg manglede et lille nørkleprojekt til sofaen, her hvor der er OL (yep, jeg er sportsnørd!). Stoffet har jeg købt hos hende her gennem Trendsales. Det er en af de få gange jeg har købt stof EFTER at jeg har fundet ud af hvad det skal bruges til. ;) 
Jeg glemte selvfølgelig at få taget et førbillede, så har nuppet et gammelt et fra dba.dk. Håber ikke jeg generer nogen ved det (er da næsten ved at få en hel "make-over" blog ;)).

 FØR

NUFin er den da blevet! Læg i øvrigt mærke til den lille halespids i nedre venstre hjørne - det er min mormors hund som er meget god til at gå i vejen (han har lige været på ferie i en uges tid).
 

2 kommentarer :

  1. Tak for råd om kattene;))
    Og sikke dog, helt ny stol. Det var da absolut noget helt andet og meget kønnere:))

    SvarSlet
  2. Det var da så lidt. :) Og ja, det gjorde dælme en forskel med betrækket! :)

    SvarSlet

Kommentarer er dejlige, så smid gerne én! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...