tirsdag den 3. juli 2012

Sommerkjole med elefanter (og en ny beboer).

En lille fin kjole blev det til af bla. det stof jeg fik fra Line med bloggen "xo ein ding" i sidste uge. Det blomstrede stof er fra et forklæde fra genbrugen og det ternede købte jeg i en genbrug for 5 kr (for 2 x 1,5 m!). Mønstret er to mønstre jeg har kombineret og lavet lidt om på. Kan åbenbart ikke sy noget  uden at ændre på mønstret - der er altid et eller andet der ikke er som jeg vil have det. :)Mangler bare lige knapperne. :)

Og så havde vi jo netop besluttet, at vi ikke ville have flere katte da vi har mistet 2 til vejen nu. Menmen, en lille killing var blevet væk fra sin mor og havde valgt at ligge sig i vores indkørsel. Jeg kunne jo ikke lade den ligge der og dø, så vi fik os en 5 uger gammel killing der skulle flaskes op. Og den er her stadig, fuld af krudt og tager fint på. Lidt af et arbejde dog. 6 kommentarer :

 1. Stoffene var kjempefine sammen og kjolen ble veldig søt!

  SvarSlet
 2. Sikke dog en fin, fin kjole!!! Kh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker - nu har den også fået knapper. :)

   Slet
 3. Fin kjole, og dejlig kat! Den ville jeg heller ikke kunne lade ligge. Jeg har aldrig kørt en kat over, men skal nok sætte farten ned, når vi kører forbi i fremtiden :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Lyder godt at I vil passe på vores lille mis - folk kører virkelig stærkt herude. Men nu ved jeg at kommer der en langsom bil forbi, er det ikke en vindueskigger, men bare jer. :)

   Slet

Kommentarer er dejlige, så smid gerne én! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...