søndag den 2. marts 2014

2 x heldige mig!

Jeg har vundet 2 give aways de sidste par måneder. Den ene var udbudt af Maria med bloggen Kirkeby og den anden var fra Frk Turkis.

Første præmie er det sejeste krea-værktøj fra Dremel. Jeg har endnu ikke haft den i brug, men den ligger på mit klippe-bord i kreaværelset og venter på at jeg tør gå i krig. :) Den kan alt muligt bl.a. lodde, skære og brænde i træ. Jeg tror dog det bliver en anden funktion jeg kommer til at bruge mest; den kan varme simili-sten op! Jeg ridder westernridning og tager til shows med min Paint Horse (en amerikansk hesterace) et par gange om året. Til showtøjet hører en masse glimmer og jeg skulle gerne få syet et outfit eller to i år og dertil er similisten et must!Maria havde også lavet denne fine collage hvor hun bla. havde benyttet den fine Dremel-ting. :)


Give away'en fra Christine med bloggen FrkTurkis, var en hjemmelavet SMASH book, notesbog, scrapbog eller hvad man skal kalde den. Jeg havde netop overvejet om jeg skulle investere i en af de "rigtige" SMASH books, da jeg synes de er så fine. Derfor blev jeg jo super glad, da jeg så at jeg havde vundet her. Og den er bare SÅ sej! Det er en virkelig god ide - at genbruge papir, kataloger m.m. til at lave baggrunde i en bog. Jeg har allerede taget den i brug og begyndt at samle "sider" til min egen hjemmelavede SMASH/scrapbog! Der var også et lille start.kit med mede dimser, klistermærker og papir. Fantastisk!Tusind tak til Maria og Christine - det er skønne præmier!!!


4 kommentarer :

 1. Hov, har først lige set dit indlæg - dejligt, at du er glad for bogen og jeg vil da rigtig gerne se, hvordan dine egne notesbøger ser ud :-)
  Bedste hilsner fra Christine

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er super! :) Der kommer meget snart billeder. :)

   Slet

Kommentarer er dejlige, så smid gerne én! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...