tirsdag den 10. september 2013

Videreudvikling af jerseykjolen.

Min skønne venindes skønne datter, Ranja, fylder 3 år lige om lidt. Hun (altså datteren) er en rigtig pige-pige med alt hvad det indebærer. Bl.a. går hun KUN i kjole og KUN kjoler der går helt ned til gulvet. Virkelig upraktisk, især når de bor på en gård. Men sådan ligger landet og derfor skal hun jo have en lang kjole i fødselsdagsgave. 
Jeg har for kort tid siden fået kreeret mig et rigtig godt jerseykjolemønster (se her) og det fungerer også rigtig godt til min pige, som bare tager det på mor siger hun skal. :) Men ak, lille Ranja ville ikke være tilfreds med denne længde, så jeg måtte finde på noget. Første ville jeg bare lave den længere, men så ville den komme til at virke som et kæmpe telt a la Luna´s frakke i Bamse og Kylling. Men så fik jeg idéen med flæsen! Og det fungerer super godt, omend jeg lige skal finpudse teknikken lidt. 

Selve kjolen er lige pigefin nok til mig, men jeg er ret sikker på at den sidder lige i skabet til min veninde og hendes lille bestemte Ranja. :)

Den er syet i pindsvinejersey fra StofogStil og i lyserød jersey fra Stofdillen. Mønstret har jeg som sagt selv udviklet ud fra et t-shirt-mønster, her i str. 98. Længden er ikke  gulvlang - man går til ca. midt på skinnebenet. Håber det falder i god jord alligevel. :)

Fødselsdagsbarnet er helt syg med Hello Kitty, så hun sneg sig lige med. :)2 kommentarer :

  1. Sikke en fin kjole - og en rigtig god idé med flæsen, når nu landet ligger, som det gør. :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Takker. Ja, noget måtte jo gøres for at gøre pigen tilfreds! :)

      Slet

Kommentarer er dejlige, så smid gerne én! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...