tirsdag den 14. maj 2013

Nye gamle møbler!

Vi har fået "nye" møbler. Det er nu over 2 år siden vi flyttede ind i vores hus og i al den tid har vi forsøgt at finde en skænk eller reol, vi begge synes om og som ikke kostede en formue. Men nu er der så kommet nogle ganske gratis møbler vores vej og endda nogle som vi kan blive enige om. :)

En bekendt har købt et gammelt hus, et dødsbo. Jeg har fået lov at tage de ting derfra som jeg kunne bruge - og tusind tak for det! 

 En fin velholdt skænk i palisander. Måske ikke lige den bedste træsort med børn i huset, men vi må se hvor længe den holder. Min mormor og morfar havde en lignende da jeg var barn, så nu kan jeg tænke på det hver gang jeg går forbi. :)  En mindre skænk i teak? (jeg aner intet om træsorter). Den er i mindre god stand og skal shines lidt op. Muligvis noget maling og nye greb - vi må se hvad vi finder på. Er jeg i øvrigt den eneste der synes de der store fjernesyn er gyselige??? Der var også en fin plantekasse og en lille skammel. Begge dele er faktisk i super stand, men det ender nok med, at jeg gør et eller andet ved dem alligevel. Læsehjørnet er allerede blevet taget godt imod og især Adrian sidder der meget. 

Desværre er der nogle grimme ridser i det her smukke palisanderbord. Jeg tog det dog med alligevel, da vi så bare må dække det med en dug. Det er bare så ærgerligt for det er virkelig et smukt bord. Kan man mon omlakere palisander?

2 kommentarer :

 1. Wow! Jeg bliver helt misundelig... Vi er også på jagt efter en skænk, og jeres nye ville være perfekt :-)
  Når vores teakmøbler bliver for grimme, så sliber vi dem let og giver dem en omgang teakolie (sikkert langt fra den rigtige måde at gøre det på, men det virker fint). Men jeg tror sagtens de kan omlakeres.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg var også hurtigt og sørgede for, at de blev reserveret til mig. :) Jeg har fået samme råd med teak-skænken og palisander-bordet kan vist også ordnes (tak til svigermors søgen på Google). Tror det bliver rigtig godt og så lige med et lyst trægulv også. :)

   Slet

Kommentarer er dejlige, så smid gerne én! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...