[ Buzzador ]

Jeg har meldt mig som Buzzador. Det består i, at man tester forskellige produkter og melder sin mening tilbage til, som giver informationerne videre til firmaet som producerer produktet. 

Buzzador skriver selv om konceptet:
"Buzzador er Nordens ledende selskab inden for Word of Mouth marketing og Social Media marketing.
Vores 300 000 medlemmer (Buzzadorer) er nysgerrige personer som tester produkter og tjenester. Buzzadorer spreder sin opfattelse til venner og bekendte – online og offline"


Mine anmeldelser vil være at finde på denne her side og den opdateres løbende. Alle meninger er helt og holdent mine egne om det er positivt eller negativt.  
Hvis du kunne tænke dig at blive Buzzador, sender jeg gerne en invitation (det pynter på min Buzzador-profil ;-) ).

Stabilo Easy Start

Så fik vi endnu en Buzzador kampagne. Denne gang var det skriveredskaber. Vi fik nogle blyanter, farveblyanter og stiftblyanter. 
Det er så smart med én slags til venstrehåndede og én slags til højrehåndede. Mine børn bruger højre hånd, jeg selv venstre. 

stabilo

Især farveblyanterne og stiftblyanterne er vi virkelig tilhængere af herhjemme. Stiftblyanterne fordi de ligger rigtig godt i hånden hos både små børn og voksne og så knækker de ikke. Farveblyanterne er gode fordi der er rigtig meget farve i og man skal ikke side i timevis og farve før der sker noget. Super lækkert. De almindelige blyanter virker, ja, ret almindelige.
Mht. hvilken hånd man skriver med, så kan jeg godt mærke, at de ligger bedre i hånden, men mindre børn (mine er næsten 5 og 8), holder nu engang som de holder, så de får ikke lige så meget ud af den specielle udformning.

Alt i alt; super anmeldelse herfra!!


Knorr bouillon

Så blev det tid til at teste Knorr bouillon. På Buzzador's kampangesider står der om Knorr Bouillon:

 Giver god, fyldig smag til saucer, supper og gryderetter.
 Erstatter salt i madlavningen.
 1 terning giver 0,5 liter bouillon.
 Sørger for, at pasta/ris ikke klistrer sammen. Læg den i vandet, når du koger ris og pasta.
 Findes i syv forskellige smagsvarianter: Oksebouillon, Grønsagsbouillon, Hønsebouillon, Klar Bouillon, Svinebouillon, Lammebouillon og Fiskebouillon.
 Sælges i dagligvarebutikker som Bilka, Føtex, Spar DK, Netto og Kvickly.
 Ca. pris: 19,95 DKK
Herhjemme har vi altid købt de billige bouillonterninger - fra Lidl, Coop o.lign. Har aldrig rigtig overvejet om kvaliteten skulle hænge nævneværdigt sammen med prisen, men det må jeg sige at det gør. Der er rigtig meget smag i dem her og vi har prøvet flere forskellige opskrifter. 
Det er særlig godt at putte en terning i pastavandet, eller når man koger grøntsager. Vi laver fx. broccoli i mikroovnen, de dækkes lige akkurat med vand og så en bouillonterning i. Det bliver rigtig lækkert! 
Og nej, forvent ikke at du får en fantastisk oksefond som den man selv laver, når du bruger bouillonterninger, men synes de gør det godt som et hurtigere og nemmere alternativ. 

Post-it Super Sticky notes

Denne her gang er jeg blevet valgt til at teste nogle nye Super Sticky notes fra Post-it.  De her nye post-its skulle kunne sidde fast på alle overflader og det endda rigtig godt. Det "nye klister" kan bruges igen og igen uden at tabe styrke. 

Jeg bruger mange post-its på mit arbejde. I stedet for en afkrydsningliste med opgaver, har jeg post-its. 
Indtil videre har den klaret alle udfordringer - undtaget savsmuldtapet! Jeg fortsætter testen og i kampagnen er der endvidere en konkurrence, hvor man skal bruge post-its på en kreativ måde. Jeg har en plan på arbejdet på tirsdag - håber at det kan sprede lidt glæde. :)

Locobase Repair 

Vi tester Locobase Repair cremen. Det er et mærke som vi har brugt nogle gange herhjemme. Begge børn har haft lidt børneeksem (heldigvis i mild grad), men nok til at vi har måtte ty til steroidcreme til tider. Til eksem hører også fed creme og her kommer Locobase Repair ind i billedet. Den er helt fantastisk og jeg kan kun anbefale at prøve den. Den er drøj i brug og ikke en af de dyreste på markedet.


Jeg bruger den også som håndcreme og som fodcreme - nøj det er godt. Fingrene bliver silkebløde efter kun få påføringer og selvom den fedter trænger det hurtigt ind.

Så min vurdering: super godt - ingen minusser! :)


Vanish

De fleste kender vel Vanish pletfjerner?! Der findes forskellige produkter; til forbehandling, iblødsætning og til at tilsætte vaskepulveret i maskinen. De forskellige produkter er velegnet til forskellige pletter. I denne kampagne har jeg testet Vanish på vores tøj og lavet en "plet-test" på et dertil indrettet stykke stof. Her har jeg med vilje gjort stoffet beskidt og forsøgt at fjerne det med Vanish.

                               

Mht. mine forsøg på at fjerne pletterne fra vores eget tøj er resultatet svingene. Nogle pletter forsvandt let (men det havde de nok også gjort uden Vanish) andre forsvandt slet ikke. I selve testen, hvor jeg brugte det vedlagte stykke stof, lavede jeg følgende pletter: chokolade, græs, blåbær, madkulør og ketchup. Kun ketchup forsvandt fuldstændig (det er dog lidt svært at se på billedet). Så jeg er ikke super imponeret over Vanish-produkterne, men er heller ikke sikker på jeg bruger dem helt korrekt. Jeg har stødt på flere som er super glade for at bruge det og som har stor succes med det. Jeg tror nu bare jeg holder mig til de gode gamle husråd som jeg plejer at bruge. :)

  

  

Storytel


Storytel er en tjeneste, hvor du kan høre lydbøger. Enten via din computer eller via din smartphone. Der er 1000-vis af lydbøger at vælge imellem - også børnebøger. 
Til smartphonen henter man en app, hvorfra man kan hører lydbøger online, men man kan også lytte til og til 5 lydbøger offline. Et abonnement koster 99 kr pr. måned og så kan man lytte til alle de bøger man vil.

Indtil videre har jeg hentet app'en og hentet den første lydbog. Det hele var lige til at gå til. Dog kunne jeg godt tænke mig et større udvalg af de mere populære og nye bøger.  

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Kommentarer er dejlige, så smid gerne én! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...