fredag den 30. august 2013

Total i orden Nutella-marshmallow-brownie!!

Advarsel!!! Virkelig slet ikke LCHF, diabetic friendly eller glutenfri kage! Til gengæld hopper hjertet et par slag over efter et stykke - enten af sukkerchok eller ren livsglæde, jeg ved det ikke. :)



Det er et af mit eget hitte-på-fund, men udgangspunktet var denne kage fra Bettina Holst.

Du skal bruge:

100 g smør eller margarine
2 store spsk Nutella
2-3 æg, afhængig af størrelsen
2,5 dl sukker
1,5 dl mel
4 spsk kakao
1,5 tsk vaniliesukker
1 knsp salt
1 god håndfuld mini-skumfiduser
ca. 50 g nødder evt. hasselnødder

Tænd ovnen på 180 grader (varmluft). Smelt smør og Nutella sammen. Pisk imens æg og sukker godt. Mel, kakao, vaniliesukker og salt blandes i en skål og sigtes i æggemassen. Pisk det sammen stille og roligt. Rør derefter smør og Nutella i dejen og til sidst tilsættes de små skumfiduser. 
Det hele hældes i en form beklædt med bagepapir (jeg brugte en der var 22x30 cm), drys nødderne over. Ind i ovnen 20-30 min. Den skal være bagt, men stadig klistret indeni. Løft kagen forsigtigt ud af formen og den afkøles på en rist. 


ENJOY!!!

4 kommentarer :

Kommentarer er dejlige, så smid gerne én! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...