fredag den 31. august 2012

Så kunne jeg ikke lade være længere!

Jeg MÅTTE altså have et sæt af de genoptrykte elefantsengesæt. Og så fandt jeg dem tilmed på tilbud (tak for tippet Mia). Jeg ville kun købe et sæt (man er jo stadig på SU), men ihh hvor kunne jeg sagtens bruge et i hver farve. Dog, blev det til et sæt i brunt og i str. voksen. Meningen er så, at det skal laves til ét junior sæt og ét babysæt. Og så kan resterne jo bruges til noget andet kreativt. :)


Det er i øvrigt en super lækker kvalitet - ærgerligt det ikke fås til dobbeltdyne. :)

onsdag den 29. august 2012

Lækkert stof med posten!

For ikke så længe siden var jeg så heldig at vinde en give away hos Frøken Fogh. Og hold da op noget lækkert stof der var i pakken. Jeg glæder mig så meget til specialet er overstået og jeg dermed får to hele fridage om ugen (altså ud over weekenden). Der skal virkelig syes og syes og syes! Gerne med noget af det fine stof her - og så har jeg lige et "hængeparti" med det elefantjersey jeg købte for noget tid siden.

Tak til Frøken Fogh for en super give away. :)



mandag den 27. august 2012

Give away lige her!

Ja, så fik jeg endelig taget billeder af det jeg har samlet til en lille give away her på bloggen. Først var anledningen at jeg havde fødselsdag og havde rundet indlæg nr. 100. Men så fik jeg travlt og nu er anledningen blevet til den, at jeg har fået job - assistent på et forskningsprojekt, som dyrlæge. Og jeg er ikke engang færdig endnu. Det synes jeg nu er meget godt gået hvis jeg selv skal sige det (og det skal man jo somme tider). ;) Vinderen bliver udtrukket d. 20/9, som er den dato hvor jeg afleverer specialet! Woopwoop!! :)

Reglerne er som følger:

1 lod = fast læser og en kommentar

5 lodder = fast læser, en kommentar og et link til give away'en på din blog (brug øverste billede).

Håber at der er en masse, der vil være med!

Nu til præmierne:

 Alt dette stof til en af mine skønne læsere. :)

 Blomstret retro i forskellige størrelser.

 Et halvt baby pudebetræk med Kaj og Andrea.

 Et helt baby pudebetræk med Bamse og Kylling.

 Et halvt baby pudebetræk med lækker retro-Lego.

lørdag den 18. august 2012

Patchworktæppe færdigt!

Endelig! fik jeg lavet Victorias bil-tæppe færdigt. Er helt sikker på jeg ikke er den eneste, der kan være lidt sløv i det når det kommer til færdiggørelse af projekter. Men nu er det færdigt og taget i brug (derfor lidt krøllet). Det var noget nemmere end jeg havde regnet med og har også fundet stof frem til et tæppe til Adrian. Dette skal holdes i orange, gule og brune farver. 







 Det var lidt af en udfordring at få hjørnerne til at passe, men langt de fleste syninger, ser dog sådan her ud. :)


På bagsiden har jeg brugt en dejlig blød jersey (tæppet måtte ikke blive for varmt).

fredag den 17. august 2012

Natbukser med farve på!

Victoria mangler natbukser. Hun kan ikke længere have heldragt med knapper på, for de er super spændende at knappe op! Så ligger hun jo der og fryser. Utroligt hvad de finder på de unger. Derfor sover hun nu i langærmet body og natbukser. 
Jeg er bare lige nærig nok når det kommer til nattøj, så måtte i gang med symaskinen og stod på hovedet i mine halvstore jerseyrester. Det kom der følgende farveorgie ud af:


Utroligt så forskelligt udtryk det samme mønster kan få. De grønne og sorte er i lidt tyndere stof end de røde - de er gode her i "sommer"varmen. :) Bukserne er syet på en ganske almindelig symaskine og det var uden problemer. Kan dog godt se at finishen ville blive super med en overlocker, men sådan en står også helt øverst på ønskesedlen.

Er i øvrigt begyndt at samle sammen til en lille give away. :)

tirsdag den 14. august 2012

Gode genbrugsfund og Erik Kold arvegods.

Har været et smut i Korsør med min "papmor" og min søster. Her ligger to ganske nydelige genbrugsbutikker og dem kan man jo ikke gå forbi vel?! Og det blev da også til nogle rigtig gode køb - især sættekassen er jeg ret så tilfreds med, 40 kr måtte jeg slippe. Og Alpaka garnet er også et super køb - har en idé til en lille bluse jeg vil strikke til mig selv. Nu kommer det bare an på om jeg kan finde et mønster som ligner det jeg har i hovedet. :)

Erik Kold bøtterne stod og smilede til mig hos min farmor og hun synes da det var skønt, hvis jeg kunne få glæde af "det gamle bras". Og jo, det kan jeg. ;)




mandag den 13. august 2012

Hæklet hund med datoer!

Jeg viste på et tidspunkt denne lille hæklede gravhund. Nu er den så blevet givet til lille Herbert, som fik sit navn i kirken søndag formiddag. Jeg har lavet små lapper med navn, fødselsdato, fødselstidspunkt, vægt, længde og dåbsdato. De er limet på med tekstillim og lavet på min for nyligt indkøbte symaskine.

En sød og personlig lille ting. Som i øvrigt vakte stor begejstring hos faren, da han var sikker på man skulle være over 50 for at hækle. Hihi....




lørdag den 11. august 2012

Ombetrukket børnestol og give aways!

Først vil jeg lige nævne at dette er indlæg nummer 100!! Hvor er det vildt! Har spekuleret i at sætte gang i en give away, så nu er der da en fin anledning til dette. Stay tuned - så kommer den en af dagene. :) 
Derudover har jeg dælme også vundet en give away. Altså altså, heldige mig. Noget lækkert drengestof som jeg viser frem, når det kommer. Det er vundet her hos skønne Frøken Fogh. 

Ogogog, så har jeg ombetrukket en fin blå IKEA børnelænestol. Det er syet i hånden, da jeg manglede et lille nørkleprojekt til sofaen, her hvor der er OL (yep, jeg er sportsnørd!). Stoffet har jeg købt hos hende her gennem Trendsales. Det er en af de få gange jeg har købt stof EFTER at jeg har fundet ud af hvad det skal bruges til. ;) 
Jeg glemte selvfølgelig at få taget et førbillede, så har nuppet et gammelt et fra dba.dk. Håber ikke jeg generer nogen ved det (er da næsten ved at få en hel "make-over" blog ;)).

 FØR

NU



Fin er den da blevet! Læg i øvrigt mærke til den lille halespids i nedre venstre hjørne - det er min mormors hund som er meget god til at gå i vejen (han har lige været på ferie i en uges tid).
 

fredag den 10. august 2012

Gammel øl-/sodavandskasse får nyt liv.

Da vi købte huset her, var der lidt "gammelt skrammel" i garagen. Bl.a. to fine gamle øl-/sodavandskasser. Ikke i særlig fin stand, men kunne sagtens se potentialet i dem. Den ene er nu blevet slebet og malet - i yndlingsfarven selvfølgelig. Den skal bruges til Victorias huer/vanter/sommerhat m.m.

FØR


NU


Og hun har selvfølgelig fået en matchende knagerække i børnehøjde (og jo, hun har andre tøjfarver end lilla og turkis :)).

Den anden kasse skal males gul (Adrians yndlingsfarve), og der er også en knagerække der skal matches til. Derudover har de fået hver deres knage til at hænge børnehave-/dagplejetasken på. Organisering skal der til i en børnefamilie!! :)

onsdag den 8. august 2012

At få plads til børnetegninger...

... kan være noget af en udfordring herhjemme. Der bliver produceret i stor stil og nu har også lillesøster fundet ud af at tegningerne skal op og hænge. :) Så har jeg har lavet en smart anordning - synes jeg selv.
Jeg kan dog slet ikke tage æren for idéen, for den kom min køre søn, 4-årige, Adrian med. Da han forklarede hvordan han synes vi skulle hænge dem op, stod jeg med åben mund og var da bare helt med på den. Han sagde: "mor, vi skal have sådan nogle knager vi kan hænge tegninger op på og så kan vi bare lave huller i tegningerne og hænge dem op" - alt imens han lavede fagter og forklarede. Det var meget tydeligt at han prøvede at vise en hulmaskine og at der skulle være to "knager". Hmmm.... Han MÅ altså have set det et sted, ellers har han dælme en god sans for smarte løsninger. :)





lørdag den 4. august 2012

En god tur i genbrugen!

Jeg er ikke sådan en der kun går efter mærketøj til ungerne, men når der nu hænger sådan en tilsyneladende ubrugt Molo skjorte til kun 35 kr, ja så skal den altså med hjem. Det bliver nok først til foråret Adrian kan passe den, men det går jo nok også. :-)

 

 

 Derudover lå dette fine pudebetræk og ville med hjem. Det er helt nyt, man kan mærke det aldrig er blevet vasket. Så nu skal der bare findes et projekt til stoffet, hmmm....  

Billederne er uploadet fra tlf. så de er lidt dårlige (skjorten er ikke ternet ;)).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...